图片
网站标志
点评搜索
 
 
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
 
 
点评详情
发布于:2019-12-3 16:09:28  访问:2530 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Κρίση Κρίση Νομική ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ Αυξήθηκαν οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ Παρά την οικονομική κρίση που ξέσπασε πριν μερικά χρόνια, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων συνεχίζει να αυξάνεται......
Αυξήθηκαν οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑ ΠΗΛΙΟΥΣ ΠΗΛΙΟ Η συνολική τους περιουσία φτάνει τα 6,5 τρισ. δολάρια
Παρά την οικονομική κρίση που ξέσπασε πριν μερικά χρόνια, ο αριθμός των δισεκατομμυριούχων συνεχίζει να αυξάνεται.
Μάλιστα, ΠΕΤΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ο αριθμός των υπερβολικά πλούσιων κατέρριψε ένα νέο ρεκόρ το 2013, καθώς στη σχετική λίστα εντάχθηκαν πολλά νέα ονόματα από την Ασία. Αυτό αποκαλύπ ΤΕΙ νέα έρευνα από την ελβετική τράπεζα UBS και το ινστιτούτο μελετών του Χονγκ Κονγκ Wealth-X.
Όπως διαπιστώθηκε, τον Ιούνιο υπήρχαν συνολικά 2.170 δισεκατομμυριούχοι, με τον αριθμό τους να αυξάνεται κατά 0,5% μέσα σε έναν χρόνο.
Από την άλλη, αύξηση κατά 5,3% παρατηρήθηκε και στην αξία της περιουσίας τους, ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ σε σχέση με τον Ιούλιο του 2012.
Η μεγαλύτερη αύξηση καταγράφηκε στην Ασία απ` όπου κατάγονται οι 18 από τους νεοεισερχόμενους στη λίστα. Οι περιουσίες των Ασιατών αυξάνονται με καταιγιστικούς ρυθμούς (13% φέτος), γεγονός που σημαίνει ότι μέσα στην επόμενη πενταετία μπορεί να ξεπεράσουν το σύνολο της περιουσίας των Βορειοαμερικάνων.
Η συνολική περιουσία των δισεκατομμυριούχων φτάνει τα 6,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, ΑΓΚΩΝΑΡΙΑ ποσό «ικανό να καλύψει το δημοσιονομικό έλλειμμα των ΗΠΑ μέχρι το 2024», Πέτρινα δάπεδα εκτιμούν οι ερευνητές.
Σύμφωνα με την έρευνα, Ακανόνιστες έξι στους δέκα είναι αυτοδημιούργητοι, ενώ οι υπόλοιποι κληρονόμησαν την περιουσία τους ή κατάφεραν να τη μεγαλώσουν.
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ Πάνος Καμμένος: «Δεν πάω με μνημονιακά kommata.grκόμματα»
Άσκησε δριμεία επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόεκειται να συνεργαστεί με μνημονιακά kommata.grκόμματα
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας του με μνημονιακά kommata.grκόμματα ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα στη ΔΕΘ. «Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα σύγκλισης μετεκλογικά με μνημονιακά kommata.grκόμματα», δήλωσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ΣΚΑΛΙΑ ενώ σε ερώτηση τι θα πράξει αν έχει να επιλέξει ανάμεσα στον κ. Σαμαρά και στον κ. Τσίπρα δεν απάντησε, λέγοντας «είναι σαν να μου λέτε να παντρευτώ με το στανιό την άλλη εβδομάδα έναν από τους δυο».
Ως προς τα σενάρια εκλογών, σημείωσε ότι είναι πολύ πιθανό σε ενδεχόμενες εκλογές να δημιουργηθεί κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού, απορρίπτοντας ωστόσο την συνεργασία με μνημονιακά kommata.grκόμματα. «Οι ΑΝΕΛ δεν θα κάνουν σε καμία περίπτωση πίσω στις θέσεις τους. Ωστόσο πιθανό να υπάρξουν συγκλίσεις με αντιμνημονιακά kommata.grκόμματα και βουλευτές  για να βγει η χώρα από αυτή την κατάσταση. Εμείς είμαστε έτοιμοι και αύριο το πρωί για εκλογές».
 
Ο κ. Καμμένος εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι σχηματισμοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχουν μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε βέβαιος ότι τα αποτελέσματα θα είναι τέτοια που θα δώσουν τη δυνατότητα συγκλίσεων με kommata.grκόμματα και βουλευτές για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ΠΛΑΚΕΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΙΜΕΣ βάζοντας ορισμένες «κόκκινες γραμμές», Σκαπιτσαριστά κυρίως στα εθνικά θέματα.
Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο ότι είπαν «ψέματα» στη ΔΕΘ και είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άλλαξε θέση και από την καταγγελία του Μνημονίου τώρα μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση. Το κόμμα του επιδιώκει τις εκλογές – όπως είπε - για να αλλάξει το σκηνικό.
«Εμείς λέμε την αλήθεια στο λαό και επιβεβαιωνόμαστε. Κάθε μέρα οι δανειστές επιβάλουν συνεχώς νέα μέτρα με σκοπό να καταργήσουν το εθνικά κυρίαρχο κράτος που λέγεται Ελλάδα»
Άσκησε δριμεία κριτική στον Σαμαρά λέγοντας ότι η παρουσία του στην ΔΕΘ ήταν «one night stand» και προσέθεσε ότι: «ο Σαμαράς το 2011 μιλούσε κατά των μνημονίων και τώρα με τον Βενιζέλο είναι εκτελεστές αυτής της πολιτικής που κατηγορούσαν».
Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρό ΤΕΙνε μηδενικό ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης, φόρο 1% στις γονικές παροχές, μείωση της φορολογίας κάτω από το 8% για να ανταγωνιστούμε τις γειτονικές χώρες και καθορισμό της τιμής του πετρελαίου στο 1 ευρώ.
Ο κ. Καμμένος παρουσίασε το βασικό πλαίσιο των θέσεων του κόμματος, ΠΕΤΡΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ τις οικονομικές προτάσεις και τις ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ώστε να ορθοποδήσει η ελληνικήοικονομία.
«Χρειαζόμαστε ένα αξιόπιστο κράτος. Χάραξη μιας οικονομικής πολιτικής με γνώμονα την ανακούφιση του λαού και έμφαση στην εκπαίδευση. Πρέπει να σταματήσει επιτέλους η εκροή ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό» σημείωσε ο κ. Καμμένος. Ταυτόχρονα, όπως υποστήριξε, ΠΕΤΡΙΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ «θέλουμε να ξεκινήσει ο λογιστικός έλεγχος του χρέους, να καταργηθεί το χρέος και να αρχίσει επιτέλους η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου».
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης
Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο
Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.
Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.
 
 
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ
source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/605095/auxithikan-oi-disekatommuriouhoi-tou-planiti/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΠΗΛΙΟ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注栏目
访问统计
脚注信息

杭州伟霖能源科技有限公司网站 Copyright(C)2009-2019 技术支持:彬宇科技